Bent u onze volgende tevreden opdrachtgever?

We zijn benieuwd welke maatwerkoplossing wij voor u zouden kunnen realiseren. Bel vandaag nog om te ontdekken wat we voor u kunnen doen.

Opdrachten via via

Het is onze passie om van oud hout iets moois te maken, maar ook nieuw hout zo te bewerken dat het een oude look krijgt. We passen meubels aan aan de ruimte waarin het gebruikt wordt. Ook steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van creatieve meubels.

Al jarenlang krijgen we opdrachten door mond tot mond reclame, waaruit wel blijkt dat we vele opdrachtgevers tevreden hebben gemaakt met maatwerkoplossingen.

WoodTrends zorgde voor een schuifdeur in ons appartement van het vakantiehuis, zodat we nu een slaapplaats hebben voor 2×2 personen op de begane grond. Nu kunnen we een 5e “kamer” bieden aan onze gasten. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Bovendien was het verrassend betaalbaar en werden afspraken goed nagekomen. We hebben al een idee voor een volgende verbetering, wat we WoodTrends graag toevertrouwen.

Claudia K

www.bijhetbos.nl

Met dank aan WoodTrends, voor deze mooie kast met ensuite deuren met glas en lood raampjes

Frida B

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Zeker een aanrader voor een ieder die een uniek stuk “maatwerk” zoekt. Marcel