Bent u onze volgende tevreden opdrachtgever?

We zijn benieuwd welke maatwerkoplossing wij voor u zouden kunnen realiseren. Bel vandaag nog om te ontdekken wat we voor u kunnen doen.

Opdrachten via via

Het is onze passie om van oud hout iets moois te maken, maar ook nieuw hout zo te bewerken dat het een oude look krijgt. We passen meubels aan aan de ruimte waarin het gebruikt wordt. Ook steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van creatieve meubels.

Al jarenlang krijgen we opdrachten door mond tot mond reclame, waaruit wel blijkt dat we vele opdrachtgevers tevreden hebben gemaakt met maatwerkoplossingen.

We zullen vanaf nu ook onze opdrachtgevers nu ook vragen dit online te delen.

Gezien de snelheid en de professionele manier van reageren hadden wij meteen een goed gevoel bij Evert van Woodtrends. Na het eerste telefonische contact en afspraak bij ons thuis werd dit alleen maar beter. Evert denkt erg goed mee in oplossingen en ziet dingen de je als ‘leek’ niet ziet of waar je niet aan denkt. Wij hebben door hem een bedstee in laten timmeren compleet met kasten. Alles is in zijn werkplaats gemaakt en ter plekke hier in getimmerd. Het grote voordeel daarvan was dat hij alles in 1 dag geplaatst heeft. Ik zou Evert dan ook van harte willen aanbevelen voor een ieder die iets moois van hout wil laten maken. En ik heb geen korting gekregen door deze review, dit is mijn eerlijke oprechte gevoel!

Aaron E

22 november 2019

WoodTrends zorgde voor een schuifdeur in ons appartement van het vakantiehuis, zodat we nu een slaapplaats hebben voor 2×2 personen op de begane grond. Nu kunnen we een 5e “kamer” bieden aan onze gasten. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Bovendien was het verrassend betaalbaar en werden afspraken goed nagekomen. We hebben al een idee voor een volgende verbetering, wat we WoodTrends graag toevertrouwen.

Claudia K

www.bijhetbos.nl

Met dank aan WoodTrends, voor deze mooie kast met ensuite deuren met glas en lood raampjes

Frida B

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Zeker een aanrader voor een ieder die een uniek stuk “maatwerk” zoekt. Marcel