maatwerkveranda met hekwerk
veranda met verlichting voor savonds

10 voordelen van een maatwerkveranda via WoodTrends:

 

1. Extra leefruimte, zonder de hoge kosten van een uitbouw. Mogelijk in elke stijl, passend bij uw huis

2. Waardevermeerdering van uw huis; een goede investering

3. Maatwerk klus/opbergruimte in plaats van een beperkte schuur

4. Alle seizoenen een vakantiegevoel in eigen tuin

5. Meer buiten leven, zelfs bij regen

6. Buiten eten (of ook koken dankzij een buitenkeuken)

7. Verwarming of verlichting voor in de winter

8. Heerlijke plek om vrienden of familie te ontvangen

9. Bescherming van uw tuinmeubelen

10. Duurzame materialen: rotvrije tijdsbesparende fundering

Een veranda laat u meer genieten van uw tuin

Zodra de lente komt, krijgen we weer de kriebels en willen we naar buiten. Onze eigen tuin is een plek voor eindeloos veel mogelijkheden om lekker buiten te kunnen zijn, op elk moment van de dag.
Extra fijn wanneer we vanuit overheidswege meer vanuit huis blijven of thuiswerken en op een gegeven moment wel eens iets anders willen.

Vakantiegevoel in de tuin

Dankzij een overkapping in de tuin, kunt u meer tijd in uw eigen tuin doorbrengen. Zelfs de regen is geen reden meer om naar binnen te gaan. Lekker buiten in de frisse buiten lucht, zodat u ook buiten “leefruimte” heeft.

Nadelen van een standaard veranda

Standaaroverkappingen zijn er in enkele vaste afmetingen, waardoor u genoegen zou moeten nemen met een beperkte plek voor een schuur of opbergruimte, of een overkapping die niet mooi aansluit in de maten van uw tuin. Dankzij een maatwerk veranda, wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte die er in uw tuin is, en kan er in al uw wensen worden voorzien, ongeacht welke wens dan ook.

Uw maatwerk veranda specialist

De afgelopen maanden hebben we vele maatwerkveranda’s ontworpen en geplaatst bij onze opdrachtgevers.  Voordat we een maatwerkveranda plaatsen, helpen we onze opdrachtgevers eerst om hun wensen haarscherp en helder te krijgen. Hieronder kunt u enkele reacties lezen van klanten die u voor gingen en genieten van hun nieuwe aanwinst.

Ons Unieke Ontwerpproces

WoodTrends helpt ook u graag om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met een maatwerk veranda of tuinkamer.Doordat we met duurzamere materialen werken en rotvrije fundering, is de kostprijs van ons materiaal hoger, waardoor onze maatwerkveranda’s niet te vergelijken zijn van standaardveranda’s die u elders ziet. U kiest bij ons voor een duurzame maatwerkoplossing en wilt een investering voor de lange termijn. Hieronder vind u ons 7 stappenplan:

1. Bel ons om uw wensen te bespreken, of verstuur het contactformulier, zodat we u kunnen terugbellen.

2. Wanneer u op basis hiervan een afspraak wilt maken, prikken we een moment om ter plekke bij u te komen kijken. Hierdoor kunnen we u veel beter adviseren, omdat we de ligging van de tuin, de ruimte in uw tuin en uw wensen daarbij optimaal op elkaar kunnen afstemmen.

3. Op basis van uw globale budget, kunnen we inschatten welke maatwerkveranda in dat plaatje past.

4. In onze offerte specificeren we materiaal en uren, zodat u precies weet waar u aan toe bent.  Via WoodTrends kiest u een duurzamere oplossing, zodat u de waarde van uw huis vermeerdert en langer plezier hebt van uw investering. Wilt u electra, verwarming, straatwerk, afvoeren van oud materiaal ook geregeld hebben? We kunnen u geheel ontzorgen wanneer u dat wilt.

5. We maken een planning o.b.v. onze precieze en tijdsbesparende voorbewerking in de werkplaats waarbij we met professionele apparatuur alles voorbereiden, waardoor u bij u in de tuin minder zaagafval heeft. Bovendien kunnen we de rest van het proces goed inschatten.

6. Zodra we zicht hebben op het tijdstip dat alle voorbereiding klaar is, spreken we een tijdstip met u af voor montage op locatie.

7. We spreken dat de dag af dat uw maatwerk veranda gemonteerd kan worden, zodat u daarna van uw nieuwe aanwinst kunt gaan genieten. 

 

veranda met verlichting
overkapping tegen huis aan
Stel hier je vraag